Tilbake



Et bra tegn gjennom sommeren er at man ikke blogger. Da bruker man tiden sin på noe mer fornuftig.
Vi har hatt så mange fine sommerdager, og vi har badet nesten hver dag. Grilling, lek, god mat, og fin temperatur i lufta. Mannen var hjemme i hele juli, og vi fikk virkelig en fantastisk fin slutt på permisjonstiden min. Guttene elsker å bade, og det har vært en fryd å se at de har trivdes så godt i sommer. Vært mye sammen med familie og venner, og ut på sjøen i bestefars- og oldefars båt.
Så mange fine minner, som vi må ta godt vare på.









Nå har hverdagen så smått begynt. Mannen reiste ut på sjøen på jobb for tre uker siden, og mammaen har begynt i jobb igjen. Ungene har også begynt i barnehagen, og det var jo veldig spennende.

Som med mange andre, så er det mye å ta innover seg, mange barn, nye lyder og inntrykk.
Ungene blir naturlig nok sliten, og vi tar dagene hjemme med ro. Ny tilværelse for hele gjengen, noe som både er godt og skremmende. Tenk at jeg skal levere fra meg babyene mine til noen andre, og være borte fra de i 8 timer. Tiden mellom jobb/barnehage og kvelds er verdifull <3 p="">De har vært i tilvenning, og i morgen starter vi opp med fulltidsdagene.








Tiden framover skal brukes til å komme inn i gode rutiner, slik at ungene får en rolig ettermiddag hjemme, og mammaen får innarbeide seg rutiner i hjemmet og på jobb.
Heldigvis er det ikke lenge til far i huset kommer hjem. Da blir det nok litt enklere å være en familie på 4. Da er vi to om alt, og det blir nok en lettelse. Hjerte, hjerte, hjerte.



Ingen kommentarer:

Follow my blog with bloglovin

Follow ElisabetYvonne