Lav-karbo brownies!

Ingredienser:

    150g smør
    2 kopper sukrinmelis
    Noen dråper vaniljeessens
    4 egg
    1/2 kopp kakao
    1 ts salt
    100g sjokolade, smeltet
    2 kopper mandelmel, eller annet mel du heller ønsker
    1 ts bakepulver
    2/3 kopp vann
    1 kopp sukrin, eller annen søtning
    1 kopp med nøtter, men denne sløyfer jeg, siden jeg bruker mandelmel.
Hvordan den lages:
Forvarm ovnen på 175 grader, og gjør klar en liten rund springform, eller lignende


1) Pisk smøret så det blir "luftig"


2) Tilsett sukrinmelisen og fortsett å pisk dette luftig


3) Tilsett vaniljedråpene, og ha i eggene. Ett om gangen.


4) Ha i salt og kakaoen.


5) Ha så i den smeltede sjokoladen. Fortsett å pisk.


6) Ha i resten av ingrediensene og bland godt.


7) Ha røren i en form og følg med, denne er ikke like god om den stekes for lenge.

   Ca 25 minutter på 175grader. Kan være litt forskjell utifra hvilken ovn du har.
Den er perfekt når den er myk inni. Stikk en pinne eller gaffel i midten. Er den tørr eller nesten tørr, er den ferdig.


8) Det blir en annen konsistens når de er kalde, så vent litt med å servere de.

Deler du de i 32 biter, blir næringsinnholdet i hver bit slik:1 gram karbohydrat, pluss 3 gram fiber, 3 gram protein, 10 gram fett, og 107 kalorier


ENJOY!


Ingen kommentarer:

Follow my blog with bloglovin

Follow ElisabetYvonne